Ingatlan eladás-vásárlás?

MI SEGÍTHETÜNK

 • Prémium Online hirdetési stratégia:

  Prémium kiemelések az Otthontérkép Csoport felületein: kiemelési stratégiánkkal(lista oldali, facebook és INDEX kiemelések) akár 140x nagyobb elérést biztosíthatnak az eladásra kínált ingatlanának. Ami önnek magánszemélyként több 100 ezer forintba kerülne, mi INGYEN biztosítjuk!

 • Folyamat érthető bemutatása:

  A személyes bejárás során szakértő kollegáink értékesítési stratégiát dolgoznak ki az ingatlan reális eladásibérbe adási lehetőségei alapján és – amennyiben szükséges – az ingatlan felkészítéséről, melyhez felhasználjuk az Otthontérkép Csoport teljes adatbázisát és kollegáink évtizedes tapasztalatát.

 • Végigkísérjük és támogatjuk:

  Végigkísérjük és támogatjuk az Érdeklőkkel való helyszíni találkozókat és a tájékoztatásukat, vagy akár – igény szerint – teljes egészében átvesszük Öntől ennek intézését.

 • Folyamatos informálás:

  Minden esetben kiemelten fontos számunkra, hogy Ön a teljes folyamat minden részletéről azonnal értesüljön, folyamatosan tájékoztatjuk mindenről, még online hirdetéseinek aktuális helyzetéről is.

 • Védelem és döntéselőkészítés:

  Javaslatainkkal segítjük Önt abban, hogy a hektikus ingatlanpiaci és szabályozói környezetben is megtalálja a lehető legjobb pénzügyi és jogi megoldást ingatlana eladására, bérbe adására.

 • Jogi segítségnyújtás:

  Ingatlanjogász partnerirodánk és tapasztalt ingatlanszakértő kollegáink minden, az ingatlannal kapcsolatos ügyben (adásvétel, ingatlant terhelő jogok, energetikai tanúsítvány, értékbecslés stb.) segítségére tudnak lenni. Ingatlanjogról bővebben!

PARTNERÜNK A MINŐSÉGBEN